FILMPROJEKTET Grönt Kort Fälttävlan

I samband med tränarutbildning/tränarträffar i Fälttävlan har diskussion om hur vi presenterar teorin för GröntKort fälttävlan kommit upp. Sedan det formella teoriprovet togs bort har det varit upp till var och en tillförskaffa sig nödvändiga kunskaper från TR och för oss tränare att presentera Fälttävlan.
Målet är att tillsammans göra en enkel film på ca 15 minuter som ska kunna vara tillgänglig för alla på tex YouTube.
Filmen ska ta upp de viktigaste i fälttävlansteori som jag behöver veta inför min första start.
Vad gör jag om jag blir upphunnen av annan ryttare, får jag be om hjälp plocka upp glasögon, vilken väg är tillåten i kombination, ska jag hoppa om A hindret innan B om jag får stopp på B, vad gör jag om jag blir stoppad under ritten pg av olycka osv osv
Manus och sedan börja filma några scener vid varje träningstillfälle eller ta en filmdag?
Ska kunna klippas ihop till ca 10-15 min film med inlägg av förklarande text
Anmäl gärna intresse ingå i vår arbetsgrupp!
Kan vara bra att sätta ett klar datum redan nu. Klart till skolstart 15 augusti? Tidigare?
Avsutten träff i april med planering om huvudrag/manus.
Viktoria Carolin Silke/AK/EL Wanja mfl.
Anja Carizma NilsLund Katrineholm
anjakatrineholmlineEdwin Line SugarCup
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.